Set end cup for mechanism and roller end

9921
Hover on image to enlarge
7,35
Please select the diameter
Ask a question
+
shareShare
Description

All manual awnings require end cups that act as adapters to secure the mechanism and the roller end support  to the awning tube.

Choose according to the width of your tube (Ø70 - Ø60).



Awning System Measurement

Ίσως να ακούγεται δύσκολο αλλά μέσα από το mytenta.gr είναι πολύ εύκολο να μετρήσουμε τον χώρο στον οποίο επιθυμούμε να τοποθετήσουμε μια τέντα.

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζουμε με ποιον τρόπο πρέπει να γίνει η μέτρηση.Χρειαζόμαστε δυο και μόνο διαστάσεις για κάθε τμήμα του μπαλκονιού μας που επιθυμούμε να καλύψουμε, μήκος και ύψος.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω σχεδιάγραμμα η επιμέτρηση είναι εύκολη υπόθεση. Το πρώτο βήμα  είναι να μετρήσετε το μήκος της τέντας, μετράτε  την απόσταση από την μία πλευρά που θέλετε να καλύψετε έως την άλλη. Το δεύτερο βήμα είναι να μετρήσετε το ύψος της τέντας, μετράτε από την οροφή έως το κάγκελο.

Την ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθήσουμε και για τα πλαϊνά μέρη στα οποία θέλετε να τοποθετήσουμε τέντα.

Πλέον η επιμέτρηση έχει ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι να επιλέξετε μέσα από το mytenta.gr το σύστημα το οποίο σας ενδιαφέρει, να συμπληρώσετε στα κατάλληλα πεδία τις διαστάσεις των επιφανειών που μετρήσατε ώστε αυτόματα να μάθετε το κόστος και τέλος με ένα κλικ να παραγγείλετε την τέντα που επιθυμείτε.

 

 

Similar products