Για γρήγορη επιλογή προϊόντων πατήστε εδώ

    Τοποθέτηση εντός Αττικής

Ρολοκουρτίνες με Διάτρητα υφάσματα

Υπολογίστε την Τιμή
cm
cm
66,06
1000
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Ρολοκουρτίνες

Οι ρολοκουρτίνες (roller) είναι από τα πιο δημοφιλή προϊόντα σκίασης εσωτερικών χώρων.

Με πολυετή εμπειρία στη σκίαση, κατασκευάζονται από υλικά και υφάσματα των ποιοτικότερων οίκων, ώστε να εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα, είναι μια πραγματικά οικονομική απόλαυση για εσάς και τον χώρο σας.

Διατίθενται με χειροκίνητο ή ηλεκτρικό μηχανισμό άριστης ποιότητας.

Αν αναζητείτε κάτι διαφορετικό ή πιο εξειδικευμένο που δεν θα βρείτε στις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων, επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 0123522 ή info@mytenta.gr και θα σας εξυπηρετήσουμε, καθώς διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων και έμπειρους τεχνικούς που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, όσο απαιτητικές και αν είναι.

 

 

 

 

 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗΣ ΡΟΛΕΡ

  1. Από τοίχο σε τοίχο
  2. 2.Μετράμε το πλάτος από τοίχο σε τοίχο μείον ένα εκατοστό ή μισό συνολικά για να μή φρακάρει σε τυχών ανωμαλία του τοίχου και για ύψος μετράμε το συνολικό ύψος του ανοίγματος.
  3. Εκτός παραθύρου (όχι από τοίχο σε τοίχο)
  4. Αν τοποθετηθεί εκτός παραθύρου μπορεί να δοθεί στο πλάτος 5 εκατοστά από κάθε πλευρά για να ντύσει τον τοίχο και να καλύψει κάποια ατέλεια του τοίχου. Εδώ πρέπει να γνωρίζουμε ότι το ύφασμα είναι πάντα στενότερο κατά 2 cm από κάθε πλευρά . Άρα αν θέλουμε το ύφασμα να καλύπτει τον τοίχο 5 cm πρέπει να προσθέσουμε 5 + 2 για τον μηχανισμό από κάθε πλευρά.

    Για παράδειγμα αν έχουμε 1,30 πλάτος ανοίγματος + 7 + 7 από κάθε πλευρά, οπότε η παραγγελία πρέπει να έχει πλάτος 1,44 cm.  

    Το ύψος σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είναι τουλάχιστον + 8 cm επάνω, ενώ κάτω όσο θέλουμε να φτάνει. Αν έχουμε ανοιγόμενα παράθυρα προς τα μέσα, τότε πρέπει να φροντίζουμε να μαζεύει το ρόλερ και να μπορεί να ανοίξει το παράθυρο ~ +12 cm για να είμαστε σίγουροι.

    Σημείωση: Παρακαλούμε να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιμετρήσεις, διότι τα συστήματα κατασκευάζονται αποκλειστικά σύμφωνα με τις διαστάσεις που μας δηλώνετε. Επομένως, δεν γίνονται δεκτές επιστροφές που οφείλονται σε λάθος διαστάσεις. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας στο 2110123522, προς αποφυγή λάθους.