Για γρήγορη επιλογή προϊόντων πατήστε εδώ

    Τοποθέτηση εντός Αττικής

Τρόποι Πληρωμής

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Αντικαταβολή: Η μέθοδος της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη μόνο για περιοχές που βρίσκονται εντός του λεκανοπεδίου της Αττικής. Τα προϊόντα έρχονται με δικά μας μέσα ή από συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

  • Πιστωτική Κάρτα: Αν διαθέτετε πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα VISA ή AmericanExpress μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server της Εθνικής τράπεζας της Ελλάδος. Η κάρτα σας χρεώνεται μόνο για τη συγκεκριμένη συναλλαγή και τα στοιχεία της δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό. Για χρήση πιστωτικής κάρτας επιβαρύνεστε με 2,5% προμήθεια τραπέζης.

  • Κατάθεση σε τράπεζαΜπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για την παραγγελίας σας στον παρακάτω εταιρικό μας λογαριασμό:

    • Alpha Bank: 144-00-2320-003156 (IBAN: GR61 0140 1440 1440 0232 0003156)

          Δικαιούχος: Technautical (Γ. & Σ. ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ ΟΕ)

Το ποσό που θα παραλάβει η εταιρία μας, θα πρέπει να συμφωνεί με την αξία της παραγγελίας.
Συνεπώς, για κατάθεση μέσω άλλης τράπεζας, η συνολική προμήθεια επιβαρύνει τον πελάτη.

Μετά την κατάθεση χρημάτων, το λογιστήριο μας, ενημερώνεται εντός της ημέρας για την πληρωμή σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά θα λάβετε σχετικό e-mail με θέμα «Επιβεβαίωση πληρωμής».

ΟΛΕΣ οι τιμές που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμπεριλαμβάνουν αξία Φ.Π.Α. 24%

Σε περιόδους προσφορών και εκπτώσεων ΔΕΝ μπορεί να γίνει αντικατάσταση προϊόντων με προϊόντα τα οποία έχουν αγοραστεί με την αρχική τιμή (προ έκπτωσης ή προσφοράς).

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων θα πρέπει το χρηματικό σύνολο της παραγγελίας να προεξοφλείται με έναν από τους παραπάνω τρόπους πληρωμής πριν το πέρας των εκπτώσεων έτσι ώστε να ισχύει η τιμή με την έκπτωση. Σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον η έκπτωση δεν ισχύει πλέον το κόστος θα διαμορφώνεται στην αρχική του τιμή χωρίς να περιλαμβάνεται το ποσοστό έκπτωσης.