Για γρήγορη επιλογή προϊόντων πατήστε εδώ

    Τοποθέτηση εντός Αττικής

Τεντόπανο έτοιμο ραμμένο

Συμπληρώστε τα πεδία και δημιουργήστε καινούριο τεντόπανο για το σύστημα τέντας που έχετε, έτοιμο για τοποθέτηση, στις διαστάσεις σας. (Το σύστημα προσθέτει στο Ύψος 70cm για θήκη, βολάν και τύλιγμα στον άξονα!)
Υπολογίστε την Τιμή
cm
cm
9,43
Διαθέσιμο μόνο στην επιλογή διαφανής ζελατίνης
4000
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Χαρακτηριστικά τεντόπανων

 • Τεντόπανο εμπριμέ-εκρού: Μονής επίστρωσης (εκρού εξωτερικά), σχέδιο από μέσα, 100% Polyester, 100% αδιάβροχο, 
 • Τεντόπανο εμπριμέ-ώχρα: Μονής επίστρωσης (ώχρα εξωτερικά), σχέδιο από μέσα, 100% Polyester, 100% αδιάβροχο
 • Τεντόπανο ακρυλικό μονόχρωμο ή ριγέ: Διπλής όψης, υψηλή αντοχή χρωμάτων, 60% αδιάβροχο
 • Αυτοπλενόμενο τεντόπανο: Διπλής επίστρωσης 100% Polyester, 100% αδιάβροχο με επεξεργασία Selfcleaning, το οποίο παραμένει καθαρό για διπλάσιο διάστημα από τα κοινά τεντόπανα
 • Η συλλογή των υφασμάτων που επιλέξαμε για εσάς είναι από τις εταιρίες Das, Dickson, Calbari, Nyfan Tencate, Doccril, Mehler 
 • Ζελατίνη διάφανη: πάχους 0,8 mm με φίλτρα UV Super Clear 
 • Μουσαμάς: PVC μουσαμάς Polymar υψηλής αντοχής
 • Εκρού-Εκρού stock διαλογής: Διπλής επίστρωσης, 100% Polyester, 80% αδιάβροχο 

Εγγύηση

 • Τεντόπανα αυτοπλενόμενα μονόχρωμα και εμπριμέ:  8 έτη με τους εργοστασιακούς όρους της κάθε εταιρίας
 • Εκρού-Εκρού Stock διαλογής :1 έτος 

 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗΣ ΡΟΛΕΡ

 1. Από τοίχο σε τοίχο
 2. 2.Μετράμε το πλάτος από τοίχο σε τοίχο μείον ένα εκατοστό ή μισό συνολικά για να μή φρακάρει σε τυχών ανωμαλία του τοίχου και για ύψος μετράμε το συνολικό ύψος του ανοίγματος.
 3. Εκτός παραθύρου (όχι από τοίχο σε τοίχο)
 4. Αν τοποθετηθεί εκτός παραθύρου μπορεί να δοθεί στο πλάτος 5 εκατοστά από κάθε πλευρά για να ντύσει τον τοίχο και να καλύψει κάποια ατέλεια του τοίχου. Εδώ πρέπει να γνωρίζουμε ότι το ύφασμα είναι πάντα στενότερο κατά 2 cm από κάθε πλευρά . Άρα αν θέλουμε το ύφασμα να καλύπτει τον τοίχο 5 cm πρέπει να προσθέσουμε 5 + 2 για τον μηχανισμό από κάθε πλευρά.

  Για παράδειγμα αν έχουμε 1,30 πλάτος ανοίγματος + 7 + 7 από κάθε πλευρά, οπότε η παραγγελία πρέπει να έχει πλάτος 1,44 cm.  

  Το ύψος σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είναι τουλάχιστον + 8 cm επάνω, ενώ κάτω όσο θέλουμε να φτάνει. Αν έχουμε ανοιγόμενα παράθυρα προς τα μέσα, τότε πρέπει να φροντίζουμε να μαζεύει το ρόλερ και να μπορεί να ανοίξει το παράθυρο ~ +12 cm για να είμαστε σίγουροι.

  Σημείωση: Παρακαλούμε να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιμετρήσεις, διότι τα συστήματα κατασκευάζονται αποκλειστικά σύμφωνα με τις διαστάσεις που μας δηλώνετε. Επομένως, δεν γίνονται δεκτές επιστροφές που οφείλονται σε λάθος διαστάσεις. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας στο 2110123522, προς αποφυγή λάθους.