Για γρήγορη επιλογή προϊόντων πατήστε εδώ

    Τοποθέτηση εντός Αττικής

Τεντόπανο έτοιμο ραμμένο

Συμπληρώστε τα πεδία και δημιουργήστε καινούριο τεντόπανο για το σύστημα τέντας που έχετε, έτοιμο για τοποθέτηση, στις διαστάσεις σας. (Δείτε Επιμέτρηση Τέντας στο κάτω μέρος)
Το σύστημα προσθέτει στο Ύψος 70cm για θήκη, βολάν και τύλιγμα στον άξονα
cm
cm
8,89
Διαθέσιμο μόνο στην επιλογή διαφανής ζελατίνης
4000
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Χαρακτηριστικά τεντόπανων

 • Τεντόπανο εμπριμέ-εκρού: Μονής επίστρωσης (εκρού εξωτερικά), σχέδιο από μέσα, 100% Polyester, 100% αδιάβροχο, 
 • Τεντόπανο εμπριμέ-ώχρα: Μονής επίστρωσης (ώχρα εξωτερικά), σχέδιο από μέσα, 100% Polyester, 100% αδιάβροχο
 • Τεντόπανο ακρυλικό μονόχρωμο ή ριγέ: Διπλής όψης, υψηλή αντοχή χρωμάτων, 60% αδιάβροχο
 • Αυτοπλενόμενο τεντόπανο: Διπλής επίστρωσης 100% Polyester, 100% αδιάβροχο με επεξεργασία Selfcleaning, το οποίο παραμένει καθαρό για διπλάσιο διάστημα από τα κοινά τεντόπανα
 • Η συλλογή των υφασμάτων που επιλέξαμε για εσάς είναι από τις εταιρίες Das, Dickson, Calbari, Mehler 
 • Ζελατίνη διάφανη: πάχους 0,8 mm με φίλτρα UV Super Clear 
 • Μουσαμάς: PVC μουσαμάς Polymar υψηλής αντοχής
 • Εκρού-Εκρού stock διαλογής: Διπλής επίστρωσης, 100% Polyester, 80% αδιάβροχο 

Εγγύηση

 • Τεντόπανα αυτοπλενόμενα μονόχρωμα και εμπριμέ:  10 έτη με τους εργοστασιακούς όρους της κάθε εταιρίας
 • Εκρού-Εκρού Stock διαλογής :1 έτος 

Επιμετρηση τεντοπανου

Ίσως να ακούγεται δύσκολο αλλά μέσα από το mytenta.gr είναι πολύ εύκολο να μετρήσετε και να παραγγείλετε καινούριο τεντόπανο για οποιοδήποτε σύστημα τέντας, έτοιμο για τοποθέτηση στις διαστάσεις σας.

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζουμε με ποιον τρόπο πρέπει να γίνει η μέτρηση.Χρειαζόμαστε δυο και μόνο διαστάσεις για κάθε τεντόπανο που επιθυμείτε να παραγγείλετε, μήκος και ύψος.

Μετρήστε την διάσταση του παλαιού σας τεντοπάνου στον άξονα (στο πάνω μέρος) ή στο αντίβαρο (στο κάτω μέρος)  και συμπληρώστε το πεδίο Μήκος σε εκατοστά (cm)

Μετρήστε την διάσταση από το πάνω σημείο του άξονα μέχρι το κάτω μέρος του συστήματος σε πλήρη ανάπτυξη και συμπληρώστε το πεδίο Ύψος σε εκατοστά (cm) .  Το ύφασμα για το τύλιγμα στον άξονα ,θήκη και γλώσσα τα υπολογίζει το σύστημα.

Πιο απλά...

Το πρώτο βήμα  είναι να μετρήσετε το μήκος της τέντας, μετράτε  την απόσταση από την μία πλευρά που θέλετε να καλύψετε έως την άλλη. Το δεύτερο βήμα είναι να μετρήσετε το ύψος της τέντας, μετράτε από την οροφή έως το κάγκελο.

 

Πλέον η επιμέτρηση έχει ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι να επιλέξετε μέσα από το mytenta.gr τεντόπανο σας ενδιαφέρει, να συμπληρώσετε στα κατάλληλα πεδία τις διαστάσεις των επιφανειών που μετρήσατε ώστε αυτόματα να μάθετε το κόστος και τέλος με ένα κλικ να παραγγείλετε την τέντα που επιθυμείτε.

Μπορείτε πάντα να τηλεφωνήσετε για τυχόν βοήθεια ή τηλεφωνικές παραγγελίες στο 211 0123522

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗΣ ΡΟΛΕΡ

 1. 1. Από τοίχο σε τοίχο
 1. Μετράμε το πλάτος από τοίχο σε τοίχο μείον ένα εκατοστό ή μισό συνολικά για να μή φρακάρει σε τυχών ανωμαλία του τοίχου και για ύψος μετράμε το συνολικό ύψος του ανοίγματος.

 2. 2. Εκτός παραθύρου (όχι από τοίχο σε τοίχο)

 3. Αν τοποθετηθεί εκτός παραθύρου μπορεί να δοθεί στο πλάτος 5 εκατοστά από κάθε πλευρά για να ντύσει τον τοίχο και να καλύψει κάποια ατέλεια του τοίχου. Εδώ πρέπει να γνωρίζουμε ότι το ύφασμα είναι πάντα στενότερο κατά 2 cm από κάθε πλευρά . Άρα αν θέλουμε το ύφασμα να καλύπτει τον τοίχο 5 cm πρέπει να προσθέσουμε 5 + 2 για τον μηχανισμό από κάθε πλευρά.

  Για παράδειγμα αν έχουμε 1,30 πλάτος ανοίγματος + 7 + 7 από κάθε πλευρά, οπότε η παραγγελία πρέπει να έχει πλάτος 1,44 cm.  

  Το ύψος σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είναι τουλάχιστον + 8 cm επάνω, ενώ κάτω όσο θέλουμε να φτάνει. Αν έχουμε ανοιγόμενα παράθυρα προς τα μέσα, τότε πρέπει να φροντίζουμε να μαζεύει το ρόλερ και να μπορεί να ανοίξει το παράθυρο ~ +12 cm για να είμαστε σίγουροι.

 4. Σημείωση: Παρακαλούμε να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιμετρήσεις, διότι τα συστήματα κατασκευάζονται αποκλειστικά σύμφωνα με τις διαστάσεις που μας δηλώνετε. Επομένως, δεν γίνονται δεκτές επιστροφές που οφείλονται σε λάθος διαστάσεις. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας στο 2110123522, προς αποφυγή λάθους.