Για γρήγορη επιλογή προϊόντων πατήστε εδώ

    Τοποθέτηση εντός Αττικής

Τεντόπανα για Πέργκολα

Συμπληρώστε τα πεδία για την κάλυψη της κατασκευή σας σε λωρίδες ή ενιαία κάλυψη. (Δείτε Επιμέτρηση Πέργκολας στο κάτω μερος της σελίδας)
Υπολογίστε την Τιμή
cm
cm
11,36
1041
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
 • Τεντόπανο μονόχρωμο: Διπλής επίστρωσης 100% Polyester αδιάβροχο
 • Αυτοπλενόμενο τεντόπανο: Διπλής επίστρωσης 100% Polyester, 100% αδιάβροχο με επεξεργασία Selfcleaning, το οποίο παραμένει καθαρό για διπλάσιο διάστημα από τα κοινά τεντόπανα
 • Normal τεντόπανο: Διπλής επίστρωσης, 100% Polyester, 80% αδιάβροχο
 • PVC μουσαμάς. Διπλής επίστρωσης, 100% Polyester, 100% αδιάβροχο, υψηλή αντοχή (για Blackout 100%αδιαπερατότητα απο τον ήλιο)
 • Εγγύηση τεντόπανου: Αυτοπλενόμενο και Pvc 7 έτη, Normal 1 έτος

Χρήσιμη Συμβουλή: Φροντίστε τα επιστρωμένα υφάσματα να είναι καλά τεντομένα ώστε να αποφύγετε την φθορά της επίστρωσης από τον αέρα.

Το τεντόπανο θα σας παραδωθεί στις διαστάσεις που επιλέξατε. Απόκλιση στις διαστάσεις έως 2% θεωρείται φυσιολογική.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε και πλαϊνή κάλυψη, επισκευθείτε την Τέντα κάθετη με γάντζους ριντό  ή την Τέντα κάθετη με οδηγούς και κασονέτο 

Ίσως να ακούγεται δύσκολο αλλά μέσα από το mytenta.gr είναι πολύ εύκολο να μετρήσουμε τον χώρο στον οποίο επιθυμούμε να τοποθετήσουμε μια τέντα.

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζουμε με ποιον τρόπο πρέπει να γίνει η μέτρηση.Χρειαζόμαστε δυο και μόνο διαστάσεις για κάθε τμήμα του μπαλκονιού μας που επιθυμούμε να καλύψουμε, μήκος και ύψος.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω σχεδιάγραμμα η επιμέτρηση είναι εύκολη υπόθεση. Το πρώτο βήμα  είναι να μετρήσετε το μήκος της τέντας, μετράτε  την απόσταση από την μία πλευρά που θέλετε να καλύψετε έως την άλλη. Το δεύτερο βήμα είναι να μετρήσετε το ύψος της τέντας, μετράτε από την οροφή έως το κάγκελο.

Την ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθήσουμε και για τα πλαϊνά μέρη στα οποία θέλετε να τοποθετήσουμε τέντα.

Πλέον η επιμέτρηση έχει ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι να επιλέξετε μέσα από το mytenta.gr το σύστημα το οποίο σας ενδιαφέρει, να συμπληρώσετε στα κατάλληλα πεδία τις διαστάσεις των επιφανειών που μετρήσατε ώστε αυτόματα να μάθετε το κόστος και τέλος με ένα κλικ να παραγγείλετε την τέντα που επιθυμείτε.

Για συστήματα θα χρειαστεί να αφήσετε 5 πόντους (cm) περιθώριο ώστε να χωρέσει το σύστημα.

Επιμέτρηση Τέντας

1) Για Λωρίδες

Για να μετρήσουμε σωστά τις διαστάσεις των λωρίδών ακολουθούμε δύο απλά βήματα:

1. ΜΗΚΟΣ ΛΩΡΙΔΑΣ:  περνάμε μία μεζούρα ή έναν σπάγγο από την πρώτη μέχρι την τελευταία δοκίδα της πέργκολας ακολουθώντας την διαδρομή που θα διαγράψει η λωρίδα του τεντοπάνου (δηλ. πάνω-κάτω από τις δοκίδες της πέργκολας) το κρατάμε τεντωμένο και μετράμε σε cm.

2. ΠΛΑΤΟΣ ΛΩΡΙΔΑΣ: Πρώτα βρίσκουμε τον αριθμό των λωριδών. Μετράμε εσωτερικά το πλάτος της πέργκολας σε cm και το διαιρούμε με ακέραιο αριθμό λωριδών (κατά προτίμηση μονό αριθμό). Το αποτέλεσμα μας δίνει το πλάτος της κάθε λωρίδας. Για αισθητικούς λόγους δεν προτείνεται λωρίδες με πλάτος μεγαλύτερο από 75cm.

2) Για Ενιαία Κάλυψη

Για να μετρήσετε σωστά την διάσταση ώστε να καλύψετε με ένα ενιαίο τεντόπανο την πέργκολα σας, μετράτε τις 4 πλευρές της κατασκευής.

Αν η κατασκευή σας είναι παράγωνη θα χρειαστεί να μας δώσετε τις διαστάσεις των διαγωνίων (η ευθεία που ενώνει δύο απέναντι γωνίες), ώστε να κατασκευάσουμε σωστά το τεντόπανο.

 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗΣ ΡΟΛΕΡ

 1. Από τοίχο σε τοίχο
 2. 2.Μετράμε το πλάτος από τοίχο σε τοίχο μείον ένα εκατοστό ή μισό συνολικά για να μή φρακάρει σε τυχών ανωμαλία του τοίχου και για ύψος μετράμε το συνολικό ύψος του ανοίγματος.
 3. Εκτός παραθύρου (όχι από τοίχο σε τοίχο)
 4. Αν τοποθετηθεί εκτός παραθύρου μπορεί να δοθεί στο πλάτος 5 εκατοστά από κάθε πλευρά για να ντύσει τον τοίχο και να καλύψει κάποια ατέλεια του τοίχου. Εδώ πρέπει να γνωρίζουμε ότι το ύφασμα είναι πάντα στενότερο κατά 2 cm από κάθε πλευρά . Άρα αν θέλουμε το ύφασμα να καλύπτει τον τοίχο 5 cm πρέπει να προσθέσουμε 5 + 2 για τον μηχανισμό από κάθε πλευρά.

  Για παράδειγμα αν έχουμε 1,30 πλάτος ανοίγματος + 7 + 7 από κάθε πλευρά, οπότε η παραγγελία πρέπει να έχει πλάτος 1,44 cm.  

  Το ύψος σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είναι τουλάχιστον + 8 cm επάνω, ενώ κάτω όσο θέλουμε να φτάνει. Αν έχουμε ανοιγόμενα παράθυρα προς τα μέσα, τότε πρέπει να φροντίζουμε να μαζεύει το ρόλερ και να μπορεί να ανοίξει το παράθυρο ~ +12 cm για να είμαστε σίγουροι.

  Σημείωση: Παρακαλούμε να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιμετρήσεις, διότι τα συστήματα κατασκευάζονται αποκλειστικά σύμφωνα με τις διαστάσεις που μας δηλώνετε. Επομένως, δεν γίνονται δεκτές επιστροφές που οφείλονται σε λάθος διαστάσεις. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας στο 2110123522, προς αποφυγή λάθους.