Για γρήγορη επιλογή προϊόντων πατήστε εδώ

    Τοποθέτηση εντός Αττικής

Τέντα μπάρας GIANT

Υπολογίστε την Τιμή
cm
cm
4,654,60
e009
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Η σειρά Premium είναι υψηλής ποιότητας και αισθητικής συστήματα σκίασης εισαγωγής του υπερσύχρονου εργοστασίου Selt Sun Protection System Poland με διακρίσεις και πιστοποιητικά PN- EN ISO 9001:2009 .PN- EN ISO 14001:2005.

Το σύστημα μπάρας GIANT χάρη στη πολύ στιβαρή κατασκευή κάνει για η ιδανική πρόταση για σκίαση μεγάλων περιοχών επιφάνειας, όπως βεράντες ή πρόσοψης καταστημάτων , και να γίνει μια μεγάλη εναλλακτική λύση .

Κατασκευή είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο εξώθησης υποστηρίζεται από διπλή μπάρα στήριξης και βραχίονες αλουμινίου με  αλυσίδα, καθιστούν δυνατή την επίτευξη ακόμη και 5m προβολή με μακροπρόθεσμη αξιόπιστη λειτουργία.

Υπάρχει δυνατότητα προαιρετικά για σκέπαστρο αλουμινίου προστατεύει το ύφασμα από τις καιρικές καταπονήσεις.

Διατίθεται Μόνο με ηλεκτροκίνηση λόγω του μεγέθους και με σωστά επιλεγμένο μοτέρ SOMFY με αισθητήρες καιρού ώστε ο χειρισμός του γίνεται άνετος και εύκολος.

Χρόνος παράδοσης 25 ημέρες από επικύρωση παραγγελίας.

Ίσως να ακούγεται δύσκολο αλλά μέσα από το mytenta.gr είναι πολύ εύκολο να μετρήσουμε τον χώρο στον οποίο επιθυμούμε να τοποθετήσουμε μια τέντα.

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζουμε με ποιον τρόπο πρέπει να γίνει η μέτρηση.Χρειαζόμαστε δυο και μόνο διαστάσεις για κάθε τμήμα του μπαλκονιού μας που επιθυμούμε να καλύψουμε, μήκος και ύψος.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω σχεδιάγραμμα η επιμέτρηση είναι εύκολη υπόθεση. Το πρώτο βήμα  είναι να μετρήσετε το μήκος της τέντας, μετράτε  την απόσταση από την μία πλευρά που θέλετε να καλύψετε έως την άλλη. Το δεύτερο βήμα είναι να μετρήσετε το ύψος της τέντας, μετράτε από την οροφή έως το κάγκελο.

Την ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθήσουμε και για τα πλαϊνά μέρη στα οποία θέλετε να τοποθετήσουμε τέντα.

Πλέον η επιμέτρηση έχει ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι να επιλέξετε μέσα από το mytenta.gr το σύστημα το οποίο σας ενδιαφέρει, να συμπληρώσετε στα κατάλληλα πεδία τις διαστάσεις των επιφανειών που μετρήσατε ώστε αυτόματα να μάθετε το κόστος και τέλος με ένα κλικ να παραγγείλετε την τέντα που επιθυμείτε.

Για συστήματα θα χρειαστεί να αφήσετε 5 πόντους (cm) περιθώριο ώστε να χωρέσει το σύστημα.

Επιμέτρηση Τέντας