Για γρήγορη επιλογή προϊόντων πατήστε εδώ

    Τοποθέτηση εντός Αττικής

Τέντα μπάρας AUSTRALIA

Υπολογίστε την Τιμή
cm
cm
1,033,40
Διαθέσιμο μόνο στην χειροκίνητη Κίνηση Συστήματος
e006
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Η σειρά Premium είναι υψηλής ποιότητας και αισθητικής συστήματα σκίασης εισαγωγής του υπερσύχρονου εργοστασίου Selt Sun Protection System Poland με διακρίσεις και πιστοποιητικά PN- EN ISO 9001:2009 .PN- EN ISO 14001:2005.

Το σύστημα μπάρας AUSTRALIA είναι ιδανικό για μεγάλες βεράντες. Απλή κατασκευή και η υψηλή ποιότητα υλικών καθιστούν κατάλληλο για εμπορικές εφαρμογές.  

Οι αναδιπλούμενοι βραχίονες είναι αλουμινίου και γίνονται μέσω χύτευσης υπό πίεση.  

Ακριβής κατασκευή των αρθρώσεων των βραχιόνων με αλυσίδα παρέχουν αντοχή και αξιοπιστία στην λειτουργία της τέντας.  

Κεντρική υποστήριξη για το άξονα στις μεγάλες διαστάσεις, παρέχει σωστό τέντωμα στο ύφασμα. Η κατασκευή υποστηρίζεται από ένα τετράγωνο χάλυβα πορείας που δίνει σχετική ελευθερία της θέσης του βραχίονα και απλοποιεί την εγκατάσταση της τέντας. 

Υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθούν οι βραχίονες σταυρωτά (overlapping arms).

Χρόνος παράδοσης 25 ημέρες από επικύρωση παραγγελίας.

Ίσως να ακούγεται δύσκολο αλλά μέσα από το mytenta.gr είναι πολύ εύκολο να μετρήσουμε τον χώρο στον οποίο επιθυμούμε να τοποθετήσουμε μια τέντα.

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζουμε με ποιον τρόπο πρέπει να γίνει η μέτρηση.Χρειαζόμαστε δυο και μόνο διαστάσεις για κάθε τμήμα του μπαλκονιού μας που επιθυμούμε να καλύψουμε, μήκος και ύψος.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω σχεδιάγραμμα η επιμέτρηση είναι εύκολη υπόθεση. Το πρώτο βήμα  είναι να μετρήσετε το μήκος της τέντας, μετράτε  την απόσταση από την μία πλευρά που θέλετε να καλύψετε έως την άλλη. Το δεύτερο βήμα είναι να μετρήσετε το ύψος της τέντας, μετράτε από την οροφή έως το κάγκελο.

Την ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθήσουμε και για τα πλαϊνά μέρη στα οποία θέλετε να τοποθετήσουμε τέντα.

Πλέον η επιμέτρηση έχει ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι να επιλέξετε μέσα από το mytenta.gr το σύστημα το οποίο σας ενδιαφέρει, να συμπληρώσετε στα κατάλληλα πεδία τις διαστάσεις των επιφανειών που μετρήσατε ώστε αυτόματα να μάθετε το κόστος και τέλος με ένα κλικ να παραγγείλετε την τέντα που επιθυμείτε.

Για συστήματα θα χρειαστεί να αφήσετε 5 πόντους (cm) περιθώριο ώστε να χωρέσει το σύστημα.

Επιμέτρηση Τέντας