Για γρήγορη επιλογή προϊόντων πατήστε εδώ

    Τοποθέτηση εντός Αττικής

Περγκοτέντα

Συμπληρώστε τα πεδία και δείτε την τιμή της περγκοτέντας με στηθαίο και υδροροή.  Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Υπολογίστε την Τιμή
cm
cm
3,653,51
Επιλέξτε τον κωδικό χρώματος PVC
Επιλέξτε το χρώμα βαφής για τα αλουμίνια του συστήματος
1034
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το ολοκληρωμένο σύστημα περγοτέντας στις διαστάσεις που έχετε επιλέξει συμπεριλαμβάνει τα παρακάτω:

Εξαρτήματα και υλικά τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο σύστημα

 • ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΗΝΑ: Οι παραπάνω τιμές αφορούν τα προφίλ σε χρώματα αλουμινίου :

 • Μοτέρ ασύρματο με τηλεχειρισμό Somfy
 • Άξονας Φ75 μετάδοσης κίνησης μοτέρ
 • Οδηγός 120x70
 • Για αποστάσεις εώς 4μ από οδηγό σε οδηγό χρησιμοποιούνται αντίβαρα 90x57 και 43x57.
 • Για αποστάσεις από 4μ έως 5μ από οδηγό σε οδηγό χρησιμοποιούνται αντίβαρα 90x70 και 43x70
 • Στηθαίο αλουμινίου με υδρορροή 120x 100 και κολώνες 100x100
 • Μουσαμάς: BLACK OUT PVC Sattler Αυστρίας με εσωτερικό φιλμ προστασίας που απωθεί τις ακτίνες του ήλιου και τις υψηλές θερμοκρασίες

Εγγυήσεις

 • Εγγύηση μουσαμά:  5 έτη
 • Εγγύηση μηχανικών μερών: 5 έτη

Σε περίπτωση που επιθυμείτε και πλαϊνή κάλυψη, επισκευθείτε το σύστημα με γάντζους κάθετης μορφής ριντό ή το σύστημα με οδηγούς κάθετης μορφής ριντό με κασσονέτο

Δυνατότητα τοποθέτησης από δικά μας συνεργεία κατόπιν συμφωνίας

Ίσως να ακούγεται δύσκολο αλλά μέσα από το mytenta.gr είναι πολύ εύκολο να μετρήσουμε τον χώρο στον οποίο επιθυμούμε να τοποθετήσουμε μια τέντα.

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζουμε με ποιον τρόπο πρέπει να γίνει η μέτρηση.Χρειαζόμαστε δυο και μόνο διαστάσεις για κάθε τμήμα του μπαλκονιού μας που επιθυμούμε να καλύψουμε, μήκος και ύψος.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω σχεδιάγραμμα η επιμέτρηση είναι εύκολη υπόθεση. Το πρώτο βήμα  είναι να μετρήσετε το μήκος της τέντας, μετράτε  την απόσταση από την μία πλευρά που θέλετε να καλύψετε έως την άλλη. Το δεύτερο βήμα είναι να μετρήσετε το ύψος της τέντας, μετράτε από την οροφή έως το κάγκελο.

Την ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθήσουμε και για τα πλαϊνά μέρη στα οποία θέλετε να τοποθετήσουμε τέντα.

Πλέον η επιμέτρηση έχει ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι να επιλέξετε μέσα από το mytenta.gr το σύστημα το οποίο σας ενδιαφέρει, να συμπληρώσετε στα κατάλληλα πεδία τις διαστάσεις των επιφανειών που μετρήσατε ώστε αυτόματα να μάθετε το κόστος και τέλος με ένα κλικ να παραγγείλετε την τέντα που επιθυμείτε.

Για συστήματα θα χρειαστεί να αφήσετε 5 πόντους (cm) περιθώριο ώστε να χωρέσει το σύστημα.

Επιμέτρηση Τέντας

 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗΣ ΡΟΛΕΡ

 1. Από τοίχο σε τοίχο
 2. 2.Μετράμε το πλάτος από τοίχο σε τοίχο μείον ένα εκατοστό ή μισό συνολικά για να μή φρακάρει σε τυχών ανωμαλία του τοίχου και για ύψος μετράμε το συνολικό ύψος του ανοίγματος.
 3. Εκτός παραθύρου (όχι από τοίχο σε τοίχο)
 4. Αν τοποθετηθεί εκτός παραθύρου μπορεί να δοθεί στο πλάτος 5 εκατοστά από κάθε πλευρά για να ντύσει τον τοίχο και να καλύψει κάποια ατέλεια του τοίχου. Εδώ πρέπει να γνωρίζουμε ότι το ύφασμα είναι πάντα στενότερο κατά 2 cm από κάθε πλευρά . Άρα αν θέλουμε το ύφασμα να καλύπτει τον τοίχο 5 cm πρέπει να προσθέσουμε 5 + 2 για τον μηχανισμό από κάθε πλευρά.

  Για παράδειγμα αν έχουμε 1,30 πλάτος ανοίγματος + 7 + 7 από κάθε πλευρά, οπότε η παραγγελία πρέπει να έχει πλάτος 1,44 cm.  

  Το ύψος σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είναι τουλάχιστον + 8 cm επάνω, ενώ κάτω όσο θέλουμε να φτάνει. Αν έχουμε ανοιγόμενα παράθυρα προς τα μέσα, τότε πρέπει να φροντίζουμε να μαζεύει το ρόλερ και να μπορεί να ανοίξει το παράθυρο ~ +12 cm για να είμαστε σίγουροι.

  Σημείωση: Παρακαλούμε να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιμετρήσεις, διότι τα συστήματα κατασκευάζονται αποκλειστικά σύμφωνα με τις διαστάσεις που μας δηλώνετε. Επομένως, δεν γίνονται δεκτές επιστροφές που οφείλονται σε λάθος διαστάσεις. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας στο 2110123522, προς αποφυγή λάθους.