Τέντα Κασετίνα CORSICA

Αποκλειστικά από το mytenta.gr
Υπολογίστε την Τιμή
cm
cm
1,855,00
e002
+

Η σειρά Premium είναι υψηλής ποιότητας και αισθητικής συστήματα σκίασης εισαγωγής του υπερσύχρονου εργοστασίου Selt Sun Protection System Poland με διακρίσεις και πιστοποιητικά PN- EN ISO 9001:2009 .PN- EN ISO 14001:2005.

Το σύστημα κασέτας CORSICA έχει πρωτοποριακή σχεδίαση που εκτός από σκίαση γίνεται ένα τέλειο διακοσμητικό στοιχείο του κτιρίου που τραβά σίγουρα τα βλέμματα.

Φτιαγμένο από αλουμίνιο εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και αντοχή. Χαρακτηρίζεται για την ακρίβεια της κίνησης με μακροπρόθεσμη αξιόπιση λειτουργία.

Είναι σχεδιασμένο με την μοντέρνα τάση στα συστήματα κλειστού τύπου με εγκατάσταση LED φωτισμού για ευχάριστες καλοκαιρινές βραδιές.

Διατίθεται ΜΟΝΟ με μοτέρ Somfy NEMO 100 με αισθητήρα ήλιου/αέρα.

Χρόνος παράδοσης 25 ημέρες από επικύρωση παραγγελίας.

Ίσως να ακούγεται δύσκολο αλλά μέσα από το mytenta.gr είναι πολύ εύκολο να μετρήσουμε τον χώρο στον οποίο επιθυμούμε να τοποθετήσουμε μια τέντα.

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζουμε με ποιον τρόπο πρέπει να γίνει η μέτρηση.Χρειαζόμαστε δυο και μόνο διαστάσεις για κάθε τμήμα του μπαλκονιού μας που επιθυμούμε να καλύψουμε, μήκος και ύψος.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω σχεδιάγραμμα η επιμέτρηση είναι εύκολη υπόθεση. Το πρώτο βήμα  είναι να μετρήσετε το μήκος της τέντας, μετράτε  την απόσταση από την μία πλευρά που θέλετε να καλύψετε έως την άλλη. Το δεύτερο βήμα είναι να μετρήσετε το ύψος της τέντας, μετράτε από την οροφή έως το κάγκελο.

Την ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθήσουμε και για τα πλαϊνά μέρη στα οποία θέλετε να τοποθετήσουμε τέντα.

Πλέον η επιμέτρηση έχει ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι να επιλέξετε μέσα από το mytenta.gr το σύστημα το οποίο σας ενδιαφέρει, να συμπληρώσετε στα κατάλληλα πεδία τις διαστάσεις των επιφανειών που μετρήσατε ώστε αυτόματα να μάθετε το κόστος και τέλος με ένα κλικ να παραγγείλετε την τέντα που επιθυμείτε.

Για συστήματα θα χρειαστεί να αφήσετε 5 πόντους (cm) περιθώριο ώστε να χωρέσει το σύστημα.

Επιμέτρηση Τέντας